Programkereső

Redenczki Marcsi És Gajdos Zoltán - Családos Ámokfutás - Közös Stand Up Est

A színpadon egy férj és egy feleség, de nem egymáséi. Ettől függetlenül ugyanúgy tudják kritizálni az ellenkező nemet, mintha egy pár lennének. Sőt! Talán még őszintébbek is, ha nincs ott, akinek a poénok szólnak.

SZÉKESFEHÉRVÁR, ÖREGHEGYI KÖZÖSSÉGI HÁZ, FISKÁLIS ÚT 93.

2024. JANUÁR 20. 19:00

STAND UP COMEDY LIVE - MERT ÉLŐBEN AZ IGAZI!
REDENCZKI MARCSI ÉS GAJDOS ZOLTÁN - CSALÁDOS ÁMOKFUTÁS
KÖZÖS STAND UP EST
OPEN: GYURICZA BALÁZS
A színpadon egy férj és egy feleség, de nem egymáséi. Ettől függetlenül ugyanúgy tudják kritizálni az ellenkező nemet, mintha egy pár lennének. Sőt! Talán még őszintébbek is, ha nincs ott, akinek a poénok szólnak. A történeteikben minden házaspár magára ismer. Fergeteges poénok, amelyeken először csak nevetünk, aztán elgondolkozunk, majd újból nevetünk. A párkapcsolatok hétköznapi stresszhelyzeteit a legjobban humorral lehet kezelni. Mondhatjuk, hogy a hosszú házasság titka ez az előadás! A műsort Gyuricza Balázs nyitja meg.
JÓ, HA TUDOD
Műsoridő: 80 perc
Kapunyitás: 18:30
Start: 19:00
A HELYSZÍNRŐL
Az Öreghegyi Közösségi Ház a városrész kultúrközpontja, a belvárosból autóval tíz perc alatt megközelíthető. A ház tömegközlekedéssel is könnyen elérhető több, helyi autóbuszjáratnak köszönhetően. A stand up comedy előadásnak a színházterem ad otthont.
JEGYEK
Normál jegy elővételben: 4.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 5.400 Ft/fő.
Diákjegy elővételben: 2.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 3.400 Ft/fő.
Jegyek elérhetőek elővételi áron online és a Tourinform Irodában. (Székesfehérvár Oskola utca 2-4. Hiemer-ház)  
Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznapokon 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon: +36 70 943 7585. A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni: név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni. Amennyiben nem érte el kolléganőnket, 24 órán belül visszahívja Önt!
Normál ár: 4.900 HUF
Diákjegy ár: 2.900 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

Jegyek: https://www.standupcomedy.hu/jegyvasarlas/redenczki-marcsi-es-gajdos-zoltan-csalados-amokfutas---kozos-stand-up-est---szekesfehervar-2770

 

 

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.