Programkereső

Nyersanyag

Filmes csapat érkezik egy távoli faluba, hogy a helyi fiataloknak közösségépítő, művészeti szakkört tartsanak. A filmrendező és társai hamar elnyerik az ott élők bizalmát.

Dráma

2024

Szereplők Mészáros Blanka, Pál András,
Dér Zsolt, Baki Dániel
Rendező Boross Martin
Premier 2024. február 15.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 48 perc

Filmes csapat érkezik egy távoli faluba, hogy a helyi fiataloknak közösségépítő, művészeti szakkört tartsanak. A filmrendező és társai hamar elnyerik az ott élők bizalmát. Közelebb kerülve hozzájuk felismerik, hogy a faluban félelmetes méreteket ölt az elnyomás. A szálak a települést vezető polgármesterhez vezetnek, aki a legfőbb megélhetést biztosító uborkafarmot is igazgatja. Amikor a filmesek megtudják, hogy a vezető visszaél a hatalmával, a rendező úgy dönt, hogy leleplező dokumentumfilmet forgat róla. Jó szándékú missziója súlyos következményekkel jár. Nagy nyilvánosságot kapott filmjével éket ver a falu ártatlan lakói közé és mindenkit veszélybe sodor.

Boross Martin Junior Prima-díjas rendező, 2013 óta a STEREO AKT színházi társulat vezetője. Eddig készült 21 színházi előadását több mint 13 ország 40 városában láthatta a közönség. 2017 óta foglalkozik filmezéssel, a Nyersanyag az első játékfilmje.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2024.02.22.csütörtök18:00
2024.03.05.kedd18:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló