Programkereső

SANCTUM - Irodalmi est

Juhász Anna irodalmár és meghívott vendégei arra keresik a választ, hogy miképp reagál egymásra a hang és a szó, és miként ihletik meg a klasszikus irodalmi életművek jelen korunk történéseit és a kortárs alkotókat.

Juhász Anna irodalmár és meghívott vendégei arra keresik a választ, hogy miképp reagál egymásra a hang és a szó, és miként ihletik meg a klasszikus irodalmi életművek jelen korunk történéseit és a kortárs alkotókat. A Sanctum zenés esten a művészet olyan "megrendítő" pillanatait keressük, ami révén közelebb kerülhetünk saját magunkhoz, és ha ez egyáltalán lehetséges, néhány pillanatra a világ megértéséhez is. Ezúttal irodalmi-zenés felfedezésre indulunk két neves, kortárs alkotóval, akik életművében az irodalom, a történelem, a zene a főszereplő.

A SANCTUM kifejezés jelentése: saját szoba, vagy szentély. Ezt az intim közeget idézi meg az előadás, hogy bemutassa az alkotás folyamatának átszellemült állapotát, meghittségét, emelkedettségét, egy élet történéseit és az est során közös produkciókra is sor kerüljön.

A program vendégei:

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Kápolnásnyék, Deák Ferenc utca 10