Programkereső

Csináld magad! – Húsvéti dekoráció készítése

Ingyenes
Húsvétra hangoló ingyenes kézműves workshopra várja az érdeklődőket a Vízivárosi Közösségi Klub március 29-én, pénteken 17 órára. A Budai út 94. szám alatti helyiségben egy kis beszélgetés mellett húsvéti ajtó- és fejdíszeket készíthetnek az ügyes kezűek. A 28-i foglalkozásra minden hely elkelt, regisztráció a 29-i foglalkozásra: +3670/457-9002.

Figyelem! Technikai okokból a március 28-i rendezvény időpontja március 29., péntek 15 óra. A regisztrált résztvevőket értesítettük a változásról.

A húsvéti készülődés feldobja a családi délutánokat: a felnőttek és a gyerekek is szívesen kreatívkodnak, kézműveskednek, örömmel alkotnak tojásos és nyuszis dekorációkat. Az ünnephez közeledve ilyen vidám dekorációk állnak a Vízivárosi Közösségi Klub népszerű Csináld magad! sorozatának középpontjában is: az ingyenes workshopon tojásos ajtódíszt és nyuszis fejdíszt készíthetnek majd az érdeklődők kartonpapírból. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az alapanyagokat és a szükséges eszközöket biztosítja a kézműves délutánhoz.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Időpont(ok):

2024.03.29.péntek17:00

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Budai út 94.