Programkereső

Aszalvölgyi piknik

Ingyenes
Edzések mindenkinek; táncház, mesejáték, akadálypálya és légvár a gyerekeknek; napzáró utcabáli forgatag a családoknak – sportos és egészséges elfoglaltságot kínál az Aszalvölgyi piknik április 27-én, szombaton 14 órától az Öreghegy lábánál. A rendezvény ingyenes.

A Túrózsáki úti szabadidőparkba és sétányra invitálja a mozgás szerelmeseit április utolsó szombatján a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ.

Program:

14.00  Aerobik edzés Czéczei Zitával

15.00  Anya-lánya jóga Stewart Melindával

16.00  Táncolj velünk! – az ARTE ARAMI Junior csoportjával

16.30  Mesemalac – a Batyu Színház előadása

17.30–19.00  DJ Kátai

Egész délután: bevezetés a kineziológiai tapaszok használatába Rusznák Renivel, személyi edzés és tanácsadás a street workout pályán a CosmoSport edzőjével, akadálypálya, babajátszó, klasszikus légvár

Az egészség és a sport áll az Aszalvölgyi piknik középpontjában. Délután kettőkor aerobik edzéssel indul a mozgás a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétányon, amit az anya-lánya jógával lehet folytatni három órától, négykor pedig az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Junior csoportja hívja táncba a jelenlévőket. A sok mozgás után kellemesen elfáradva telepedhetnek a gyerekek és családjaik a színpad elé, ahol fél öttől a Batyu Színház Mesemalac című előadása látható. Az est zárásaként, mintegy levezető mozgásként, fél hattól felszabadultan lehet táncolni – ehhez a zenét DJ Kátai szolgáltatja majd.

A délután folyamán kettő órától, egészen este fél nyolcig légvár, valamint akadálypálya várja a kicsiket és nagyobbakat, babajátszó pedig a legkisebbeket. Személyi edzésre lesz lehetőség a street workout pályán, ahol tanácsadás is lesz az eszközök használatáról, de bármilyen kérdésre szívesen válaszol majd a Cosmo Sport Fitness és Aerobik Központ szakembere.

A sportolás mellett kettőtől Rusznák Reni vezetésével a kineziológiai tapaszok ragasztására lehet benevezni, amit legtöbbször tartásjavításra, fájdalomcsillapításra, kismama hastámasztásra, végtag vizesedésre és „szétnyílt” hasizomra használnak (a szolgáltató kérése, hogy krémmentes, lehetőleg szőrtelenített felületre kérjék a tapaszokat a látogatók, és egy egészségügyi nyilatkozat kitöltése is szükséges lesz a helyszínen annak, aki tapaszt kap). Emellett ingyenes mini előadásokat is tart majd a hegek kezeléséről, ennek otthoni lehetőségeiről és az esetleges műtétre való felkészülésről.

Az esemény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Túrózsáki út