Programkereső

Csalai piknik és majális

Ingyenes
Egész napos családi programmal, zenével, bábelőadással és játékokkal készül a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a csalaiaknak 2024. május 4-én, szombaton délelőtt tíz órától délután öt óráig a Török Ignác utcai játszótéren és füves területen.

Kicsik és nagyok is biztosan találnak a maguk számára megfelelő szórakoztató programot Csalán május 4-én, szombaton a csalai majálison.

Részletes program:

10.00  Pitypang zenekar

11.00  Vitéz László menyecskét keres – bábelőadás

14.00  Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman operett- és musicalműsora

16.00  Hórihorgas Hujákolók – gólyalábas előadás

Egész nap 10.00–17.00 között: varázslatos cirkuszi akadémia, kézműves foglalkozás, játékok, ugrálóvár

A Pitypang zenekar énekelteti és táncoltatja meg elsőként a csalai piknik gyermekközönségét tíz órától. A népszerű zenekar saját szerzeményekkel és ismert gyermekslágerekkel is készül, olykor még egyszerűbb hangszerek használatára is invitálják a gyerekeket. A folytatásban a színpadon tizenegy órakor Vitéz László keres menyecskét Barna Zsombor bábelőadásában, amellyel szintén a kisebbeket célozzák meg a szervezők, bár a népszerű bábfigura minden korosztálynak szórakoztató történetekkel tud szolgálni.

Kettőtől a felnőtteket is a színpad elé várják az esemény szervezői: Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman, a Budapesti Operettszínház művészeinek operett- és musicalműsorában a zenés színházi műfajok népszerű slágerei csendülnek fel. Az énekes-színésznőt a székesfehérvári közönségnek nem kell bemutatni, hiszen évekig a Vörösmarty Színház színpadán játszott, így sokan megszerették hangját és báját – a csalai piknik iránt érdeklődők élvezhetik ezt most újra. Szentmártoni Norman az Operettszínház népszerű musicaljeiben és rockoperáiban játszik itthon és külföldön is – legnépszerűbb alakítása A Szépség és a Szörnyeteg Szörnyetegje.

Négytől visszatérnek a gyermeki mulattatók, újra a hangos kacajé lesz a főszerep, hiszen a Hórihorgas Hujákolók gólyalábas előadással fogják szórakoztatni a gyerekeket.

A nap folyamán varázslatos cirkuszi akadémiával, kézműves foglalkozással, játékokkal és ugrálóvárral várják a gyerekeket az SZKKK munkatársai – igazi színes piknik és virágzó majális hangulat várható az ingyenes eseményen.

A rendezvény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Török Ignác utcai játszótér