Programkereső

Tóvárosi tavaszköszöntő piknik

Ingyenes
Ingyenes piknikkel várja a családokat a szervező Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ május 12-én, vasárnap 13 órától a Tóvárosban, a Toronysor sétányon és parkban.

Az este hatig tartó tavaszköszöntő piknik programjai között minden korosztály megtalálja a kedvére valót, hiszen lesznek gyermekműsorok, játékok és operettösszeállítás is, a nap sztárfellépője Csepregi Éva lesz.

Részletes program

13.00  Bodza és a tenger – a Batyu Színház előadása

14.00  Disney-show – a Zsigmond Lala Énekstúdió előadása

15.00  Váradi Eszter Sára és Keller János operettműsora

16.00  Csepregi Éva

15 órától: nyuszi-, kecske- és báránysimogató

Egész délután: kalandpark, mászófal

A programok egy órakor a Batyu Színház Bodza és a tenger című mesejátékával kezdődnek, ami érzékenyítő előadásként működik. Az előadott mese a viselkedészavaros gyerekekkel való bánásmódra reflektál, és a szülőknek is üzen, hogy legyenek figyelemmel gyerekeikre, próbálják megérteni félelmeiket, motivációikat és segítsék őket a világban való boldogulásban. Ezt követően a Zsigmond Lala Énekstúdió produkciója következik a színpadon 14 órakor: a Disney Show keretében – a gyerekek nagy örömére – elhangzanak a klasszikus és új Disney-slágerek is.

A délután folytatásában már a felnőtt korosztálynak kedvez a program, hiszen operettslágerekkel érkezik Váradi Eszter Sára és Keller János három órakor. A nap sztárfellépője Csepregi Éva lesz, aki négy órakor lép színpadra. Az énekesnő évtizedek óta a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakja, a Neoton Família Sztárjai együttes tagja, és most Székesfehérváron, a Tóvárosi pikniken is tombolhatnak a közönség soraiban a rajongók.

A nap folyamán délután egy órától egészen öt óráig lesz akadálypálya, mászófal a nagyobb gyerekeknek, a kisebbeknek pedig három és hat óra között nyuszi-, kecske- és báránysimogató.

A program ingyenes.

  

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Toronysor 7-8.