Programkereső

Helló, nyár! // Wellhello

Ingyenes
Idén is lesz nyár és vakáció – és újra lesz Helló, nyár! koncert is. Az ingyenes eseményen a Wellhello lép fel a Zichy-színpadon június 21-én, pénteken 20 órától.

A tanévzáró, vakációköszöntő rendezvény ajándék a városban tanuló diákoknak a tanév végén, hogy ráhangolódjanak a szünetre és jókedvűen indítsák vakációjukat.

2017-ben rendezték meg először a Helló, nyár! koncertet, amely az önkormányzat ajándékaként ingyenes programként várta a fiatalokat, a város általános és középiskolás diákjait egy nagy közös bulira. A nyárköszöntő eseménynek minden évben óriási sikere van, hiszen a szervezők a fiatalok által kedvelt sztárokat hívnak Fehérvárra.

Az idei Helló, nyár! fellépője, a Wellhello immár egy évtizede meghatározó szereplője a magyar zenei színtérnek, s gyakorlatilag az első pillanattól fogva túlmutat önmagán: jellegzetes humorú, hol romantikus, hol ironikus, hol pedig a féktelen bulizásról szóló dalszövegei közül számos nemhogy mémmé lett, de gyakorlatilag beépült a köznyelvbe. Apuveddmeg, Rakpart, Barátom, Sokszor volt már így, Nem olyan lány – hosszan sorolhatók a rádió- és YouTube-kedvenc slágerek.

Több mint 230 ezer YouTube-feliratkozó, mintegy 200 millió megtekintés, 50 milliós Spotify-stream – Fluor Tomi és Diaz két self-made sztár, akiknek sikere talán épp abban rejlik, hogy külön-külön is végigjárták a zeneipar összes lépcsőfokát. Közös formációjuk, a Wellhello 2014. július 16-án alakult, így Fehérvárra nem sokkal a tizedik születésnapjuk előtt érkeznek. A koncert ingyenes.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget