Programkereső

Királyi Folkest: RitMusa • Mexikó • Galiba

Felvonulásokkal, utcatánccal, térzenével, színpadi bemutatókkal, koncertekkel, folkestekkel és gyermekprogramokkal várja vendégeit a Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztiválon 2024. augusztus 11. és 15. között Székesfehérváron.

Királyi Folkest
21.30 Résztvevők: RitMusa Zenekar és Mexikó 
Helyszín: Táncház (Malom utca 6.), nagyterem
24.00 Fészermuzsika a Galiba zenekarral
Helyszín: Táncház (Malom utca 6.), fészer

Jegyvásárlás: https://jegy.artefolk.hu

RitMusa zenekar

A RitMusa zenekar magával ragadó magyar és cigány népzenei fúzió. Vérpezsdítő ritmusokkal feledhetetlen élményeket nyújt a közönségének. A zenekar energiájával és szenvedélyével olyan emlékezetes pillanatokat szeretne teremteni, amivel a közönség szívébe lophatja magát. A tagokat családi és baráti szálak, illetve a zene iránti szeretet köti össze. A zenekar tagjai egy része Pest, másik fele pedig Borsod vármegyei kötődésű.

Mexikó – BAFOFIM Ballet Folklorico Fiesta Mexicana 

Az egyik legjelentősebb mexikói táncegyesület, 1987 óta működik. Célja, hogy megőrizze, ápolja Mexikó kulturális hagyományait, melyek tekintetében kétségtelenül az egyik leggazdagabb ország. Folklórja színes és misztikus, melynek legjobb kifejezésmódja a tánc. Programjaikon képzeletbeli utazást tehetünk e varázslatos vidéken. A színpad lesz az a jármű, amellyel beutazzuk az egész országot, eljutva Mexikó legtávolabbi zugaiba is. 

Galiba zenekar
Az 1996-ban alakult, magyar népzenét játszó Galiba zenekar hivatalosan is az Alba Regia Táncegyüttes kísérőzenekara. A zenekar jelenlegi felállása: Cserta Balázs – fúvósok, Csikós Angéla – hegedű, Csikós Péter – nagybőgő, Enyedi Tamás – cimbalom, Kömives Zoltán – brácsa, Páll Éva – hegedű.
 

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Malom utca 6.