Programkereső

Családállítás Lázár Ildikóval

A családi rendszerben vannak olyan láthatatlanul működő erők, amelyek akár generációkon keresztül okozhatnak és örökíthetnek át betegséget, függőséget, kudarcot, boldogtalanságot. E láthatatlan erők láthatóvá tételének módszere a családállítás.

Lázár Ildikó kineziológus hosszú évek után újra Székesfehérváron tart családállítást.

 

Életünk megoldatlan helyzeteinek oka gyakran megélt tapasztalatainkban található. Sokszor előfordul azonban, hogy a problémák gyökere – saját életünkön túlmutatva – családi rendszerünkből ered. Terheink egy részét a család vagy annak tagjai iránti hűségből cipeljük anélkül, hogy tudomásunk lenne róla.

A családi rendszerben vannak olyan láthatatlanul működő erők, amelyek – tértől és időtől függetlenül – akár generációkon keresztül okozhatnak és örökíthetnek át betegséget, függőséget, kudarcot, boldogtalanságot. E láthatatlan erők láthatóvá tételének különleges módszere a családállítás.

 

Mindannyian családi rendszerünk részei vagyunk, sorsunk összefonódik családtagjaink sorsával. Ha valakit a rendszerben nem tiszteltek, kizártak, elfelejtettek, valamilyen módon „rossz sorsa volt”, vagy bűnt követett el, az utána következő családtagok tudattalanul átvehetik érzéseit, viselkedését, sorsát, vagy éppenséggel megismétlik a múltban történteket. Ez a folyamat független attól, hogy a személy tud-e bármit családtagjáról, ismeri-e.

 

Bert Hellinger, a módszer atyja szerint létezik egy ún. családi lelkiismeret, egy energetikai mező, melyben a rendszerhez tartozó összes információ megtalálható. A Hellinger-féle családállítás ennek a mezőnek a megkérdezése.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Pozsonyi út 99