Programkereső

Fókuszban a digitális ügyfélszerzés

Ingyenes
Szerezzen versenyelőnyt és vonzza be az érdeklődőket termékei vagy szolgáltatásai piacán digitális lehetőségekkel! Növelje vállalkozása láthatóságát a digitális térben! Lehetőségek, módszerek, praktikák! Csatlakozzon workshopunkhoz!

Szerezzen versenyelőnyt és vonzza be az érdeklődőket termékei vagy szolgáltatásai piacán digitális lehetőségekkel! Egy vállalkozás sikeres működésében az ügyfélszerzés kiemelt fontossággal bír. Ennek egyik eszköze, hogy láthatóvá váljon lehetséges partnerei, vevői számára a digitális és közösségi média platformokon. Ön is szeretné vállalkozása láthatóságát növelni a digitális térben? Szeretne több ügyfelet szerezni és versenyképes maradni? Csatlakozzon kápolnásnyéki workshopunkhoz, szakmai napunkhoz: 2024. szeptember 12-én, csütörtökön, 9.00 órakor!

Időpont: 2024. szeptember 12. csütörtök, 9:00-13:00 óráig
Helyszín: Halász Gedeon Eseményközpont, Gárdonyi-terem: Kápolnásnyék, Kazinczy utca 22-30.
Előadó:   Mészárosné Borbás Orsolya online marketing szakértő
Témák: 

  • Vállalkozói versenyképesség, láthatóság
  • Digitalizáció fontossága
  • Költséghatékony ügyfélelérés
  • Vevőszerzés a social média felületeken

A program során az alábbi felületek organikus és fizetett elérésének, értékesítési erejének növelésére vonatkozó módszerei kerülnek bemutatásra: Google - Google Ads, Facebook, Tik-Tok, Linkedin.

A szakmai napon, workshopon olyan gyakorlatban is jól hasznosítható információkat, tudásanyagot adunk a résztvevőknek, melyet mindennapi munkájuk során hasznosíthatnak. A résztvevőknek vállalkozásra szabott konzultációt is biztosítunk, szakmai iránymutatást kaphatnak a social média felületek használatával, online hirdetésekkel kapcsolatban is. Saját laptop használatához wifi rendelkezésre áll a helyszínen.
A részvétel térítésmentes, de feltétel az előzetes online jelentkezés.    

A programra elsősorban két kedvezményezett járásból (Sárbogárdi és Enyingi járás), valamint a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség Dunaújvárosi járásba tartozó 3 településről (Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony) várjuk a vállalkozókat. Fontosnak tartjuk, hogy a regionális szempontból kiemelkedő kisvárosok vállalkozói is bevonásra kerüljenek a projektbe, így Mór, Bicske és Martonvásár, valamint a vármegye egyéb településein működő kis- és középvállalkozók részére is biztosítjuk a szolgáltatásainkat. A Vállalkozásfejlesztési Projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával (VF/44/5/2023_FMKIK támogatási szerződés szám) valósul meg.
Online jelentkezés: https://fmkik.hu/rendezvenyek/rendezvenyek/fokuszban-a-digitalis-ugyfelszerzes-kapolnasnyeken 

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Kápolnásnyék, Kazinczy utca 22-30.