Programkereső

Szétnyílt hasizom regeneráló edzések - Édesanyáknak szülés után 6 héttel

Szülés utáni, szétnyílt hasizom regeneráló RTM edzések (Rectus Training Módszer) Székesfehérváron 2 helyszínen is, délelőtt és délután! e-mail: barbi@kangatraining.hu

Az RTM – Rectus Training Módszer egy olyan komplex regenerációs torna, melynek fókuszában a hasizom áll. A leggyakrabban szülés utáni problémaként emlegetett Rectus Diastasis, – azaz az egyenes hasizmok túlzott eltávolodása középvonalban – egy olyan jelenség, ami legtöbb esetben szakszerű tornával is jól kezelhető és szinten tartható. Így elkerülhető egy súlyos hasi műtét, annak minden lehetséges szövődményével és későbbi következményével együtt.

Az RTM módszer a hasizom eltávolodással gyakran együtt járó gerinc- és medencefenék-problémákat, a gyenge törzstartó izmokat és tartáshibákat is javítja. A speciális alakformáló és szenior tornán a medencefenék terhelése nélkül, a hasizmok könnyed erősítése mellett a test egyéb, „kritikus” területeivel is foglalkozunk. A programban a fokozatosság és utánkövetés is kiemelt szerepet kap.

SZÉKESFEHÉRVÁRON KÉT HELYSZÍNEN IS!  Szerdánként délelőtt és délután!

 

Facebook: Kangatraining és RTM Székesfehérvár

e-mail: barbi@kangatraining.hu

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Berényi út 53.