Programkereső

Barátkozzunk a gyógynövényekkel!

Eseményünkön a meghűlés tüneteinek enyhítésére szemezgetünk a természet adta lehetőségekből. Lencsés Rita gyógynövényszakértő a nátha, száraz vagy hurutos köhögés, torokfájás tüneteire kínál szelíd módszereket. Jegyvásárlás: https://bit.ly/4dRcdjj

Közeleg a tél - vértezd fel magad gyógynövényekkel

workshop-sorozat a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Látogatóközpontjában Lencsés Ritával 

 

Barátkozzunk a gyógynövényekkel! címmel indít ismét izgalmas sorozatot a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Lencsés Rita gyógynövényszakértővel. A Látogatóközpontban (Lakatos utca 7.) megrendezett workshopokon a gyógynövények rejtelmeibe és áldásos hatásaiba nyerhetünk betekintést, ami lássuk be, az őszi/téli szezonban igencsak nagy hasznunkra lehet. Az első, kóstolóval egybekötött találkozás október 17-én 17 órakor lesz, és a meghűlés tüneteinek enyhítésére szemezgethetünk a természet csodáiból.

 

Első alkalommal olyan gyógynövényekkel ismerkedhetnek meg, amelyeket különböző légúti problémák esetén biztonságosan alkalmazhatnak, legyen az egy egyszerű meghűlés, nátha, száraz vagy hurutos köhögés, esetleg torokfájás. A gyógynövények a krónikus esetekre is hatásosak, mint például az allergia vagy asztma. De hogyan is válasszuk ki a számunkra megfelelő gyógynövényeket? Mikor, mit, mivel, mennyit és meddig érdemes alkalmazni? Ezekre kaphatnak választ a résztvevők Lencsés Rita gyógynövényszakértőtől, aki hasznos tippekkel és receptekkel látja el az érdeklődőket. Sőt, most első kézből is megtapasztalhatják a gyógynövények erejét, hiszen kóstolóval is készülnek a szervezők.

A háromrészes sorozat második alkalmával, november 7-én az immunerősítés kerül fókuszba, majd november 28-án a hormonrendszer támogatására kaphatnak hasznos tippeket!

A workshopok minden alkalommal 17 órakor kezdődnek a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Látogatóközpontjában, a Lakatos utca 7-es szám alatt. 

 

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Lakatos utca 7.