Programkereső

Jazzpéntek: David Spischak Quartet

Kiváló előadóművészek alkotta budapesti modern jazz formáció, a David Spischak Quartet ad koncertet november 15-én 19 órától a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében, az intézmény Jazzpéntek sorozatában.

Az eseményre a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon lehet belépőt váltani.

A David Spischak Quartet Magyarország számos színpadán szerepelt már, és a közelmúltban Szlovéniában és Dél-Koreában is nagy sikerrel turnézott. A formáció lételeme, hogy mindig valami újat és izgalmasat alkot, amivel a szakértő, a műkedvelő és a leendő jazz-rajongókat egyaránt meg tudja érinteni.

A már másfél évtizedes múlttal rendelkező kvartett repertoárja elsősorban a zenekarvezető, Spischak Dávid, valamint a zenekar további tagjainak szerzeményeire épül, melyekben az improvizálás és a megírt, komponált motívumok egyaránt hangsúlyos szerephez jutnak, de a zenekar klasszikus műveket és jazz örökzöldeket is képes megformálni. A zenekar tagjai: Raboczki Balázs (szaxofonok), Csizmár Zsolt (gitár), Spischak Dávid (basszusgitár, nagybőgő) és Szilágyi Márton (dob)

A koncertre a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen pedig a koncert előtt, a helyszínen lehet belépőt váltani, amennyiben elővételben nem kel el minden jegy.

A rendezvény sajtónyilvános.

Jegyvásárlás »

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.