Programkereső

Lesz-e? közösségi színházi alkotófolyamat INGYENES BETEKINTŐ

Ingyenes
Lenne mit mondanod a jelenlegi állapotokról? Szívesen megosztanád másokkal, hogy neked mit jelent ez a bizonytalan helyzet? Vagy talán éppen arről beszélnél szívesen, hogy mi dob fel most is? Közösségi színházi alkotófolyamat a létbizonytalanságról

Lesz-e holnap…

Benzin?

Buli?

Uszoda?

Nevetés?

Könyvtár?

Fűtés?

Hó?

Aki tanít?

Névnapod?

Zöld terület?

Mit enni?

Pálinka?

 

Lenne mit mondanod a jelenlegi állapotokról? Szívesen megosztanád másokkal, hogy neked mit jelent ez a bizonytalan helyzet? Vagy talán éppen arről beszélnél szívesen, hogy mi az, ami most is feldob? 

A közösségi színházi alkotófolyamatban NEM színházi emberek beszélgetnek és játszanak az életről, arról, ami érdekli őket. Jól érzik magukat együtt, megismerik egymást (és önmagukat),  kialakul egy baráti közösség, saját nyelvezettel és közös mondanivalóval. A meghirdetett témáról születik egy előadás a négy és fél hónap végére a tréner/dramaturg segítségével, amit aztán bemutatunk az érdeklődőknek.

 

REGISZTRÁLJ AZ INGYENES BETEKINTŐRE JANUÁR 24-IG! https://forms.gle/gUZasaijcC8xKXWw6 A linkre kattintva tudsz regisztrálni. A betekintő alkalmat csak akkor tartom meg, ha minimum 8 regisztrált jelentkező van az esemény előtt 2 nappal.

 

Hogy néz ki egy alkalom? Ice-breaker/jégtörő és csapatépítő játékokkal kezdünk, hogy mindenki ellazuljon, játszunk koncentrációt, kreativitást és a magabiztosságot fejlesztő játékokat, majd kis csoportokban közösen gondolkodunk és alkotunk jelenetet, fotót, videót, szobrot a a jelenlegi létbizonytalanság valamilyen aspektusáról, odafigyelve arra, hogy azért ne nyeljen el minket a depresszió, hanem a jót is keressük valahogyan. Az alkalmak jellemzően jó hangulatban telnek, időnként mélyre ásó beszélgetésekkel, jelenetekkel. Semmilyen színészi előképzettségre nincs szükség a részvételhez. A színházi tréningezés fejleszti az önbizalmat, az önismeretet, a kommunikációt, a kreativitást, az együttműködést.

 

A betekintő alkalom után a csoport zárttá válik, a résztvevők elköteleződnek egy négy és fél hónapos alkotófolyamatra. A részvételi díj 3000/alkalom, amelyet havi díjként egy összegben kérek el (12e/hó). Amennyiben az anyagiak miatt nem tudnál jönni, keress meg! Egy főnek ingyenes részvételt tudok biztosítani, ha összejön egy jó csoportlétszám. Az alkotófolyamatot kutatóként is szeretném vizsgálni, és azon a néhány alkalmon, ahol adatgyűjtést is végzek, a résztvevők féláras részvételi díjat fizetnek.

Az alkalmakat minimum 5, maximum 12 fővel tartjuk meg.

 

A trénerről:

Az alkalmakat Vojtek Ildi tartja, tréner, dráma- és nyelvtanár, kutató. Alkalmazott színházzal hét éve, impróval öt éve foglalkozik, a Random Színház művészeti vezetője és színésze. Doktori disszertációjában a drámapedagógia alkalmazásának neveléstudományi hatásait kutatja.

‘A drámában azt imádom, hogy másokra találhatok önmagamban, és önmagamra másokban.’

 

További információ:

vojtekildi.trener@gmail.com +36203441861

https://www.facebook.com/vojtekildi.trener/ 

https://www.instagram.com/ildivojtek_facilitator/

 

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkörút 21