Programkereső

Királyi Folkest: KACAJ • Galiba

Felvonulásokkal, utcatánccal, térzenével, színpadi bemutatókkal, koncertekkel, folkestekkel és gyermekprogramokkal várja vendégeit a Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztiválon 2024. augusztus 11. és 15. között Székesfehérváron.

Királyi Folkest
21.30 A KACAJ zenekar koncertje
Helyszín: Táncház (Malom utca 6.), udvar
24.00 Fészermuzsika a Galiba zenekarral
Helyszín: Táncház (Malom utca 6.), fészer

Jegyvásárlás: https://jegy.artefolk.hu

KACAJ

A KACAJ egy 2020-ban útjára indult, pécsi székhelyű folkpop zenekar. Különlegessége, hogy nemcsak korosztálya szempontjából, hanem a zenei műfajok terén is széles skálán mozog. Az alternatív rocktól kezdve a hiphopig számos stíluselem található a banda hangzásvilágában, a kapocs pedig nem más, mint a magyar népzene. Céljuk: a népzenei értékeinket minél szélesebb körben megkedveltetni és hallgatottá tenni, így elérve a fiatalabb generációkhoz is. Progresszív módon, mégis popzenei köntösben, örömzene formájában születnek dalaik. Lendületes, magukkal hozott vidéki energiájuk garantálja a fergeteges koncertélményt. Aki nem hiszi, járjon utána!

Galiba zenekar

Az 1996-ban alakult, magyar népzenét játszó Galiba zenekar hivatalosan is az Alba Regia Táncegyüttes kísérőzenekara. A zenekar jelenlegi felállása: Cserta Balázs – fúvósok, Csikós Angéla – hegedű, Csikós Péter – nagybőgő, Enyedi Tamás – cimbalom, Kömives Zoltán – brácsa, Páll Éva – hegedű.

 

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Malom utca 6.