Programkereső

Fesztiválzáró: Coco Loco • Paraba Világzenei Klub

Felvonulásokkal, utcatánccal, térzenével, színpadi bemutatókkal, koncertekkel, folkestekkel és gyermekprogramokkal várja vendégeit a Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztiválon 2024. augusztus 11. és 15. között Székesfehérváron.

21.30 Fesztiválzáró 
A Coco Loco zenekar latin táncestje és Paraba Világzenei Klub
Helyszín: Táncház (Malom utca 6.), udvar

Jegyvásárlás: https://jegy.artefolk.hu

Coco Loco

A székesfehérvári Coco Loco zenekar szinte egyidős a Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivállal. Mintegy két évtizede, hogy ők búcsúztatják el a külföldi meghívott csoportokat a fesztivál zártkörű záró estéjén. 

Zenéjük a Csípőtekerőstrópusikarneválzene kategóriába sorolható, mely forró, mint a trópusi nap és heves, mint az esőerdők özönvízszerű záporai. Repertoárjukban egyaránt szerepelnek a latin zenevilág klasszikusaitól kezdve napjaink kiváló együtteseinek, zenészeinek számai, a Guantanamera-tól a Corazon espinado-ig, a Red-red wine-tól a Garden Party-ig. Emellett saját szerzeményekkel, átírásokkal és egyedi feldolgozásaikkal színesítik koncertjeiket. 

Idén kinyitjuk kapuinkat a nagyközönség előtt, hogy ők is belekóstolhassanak abba a fantasztikus karibi hangulatba, amivel az eddigi nemzetközi együtteseink térhettek haza.

Paraba Világzenei Klub

A Paraba közösség története 2000-ben, a Vesztegzár nevű, erősen underground, zenés-romkocsmás, idővel kultikussá vált helyszínen indult. A lelkes, odaadó, a helyszínt otthonának tekintő tulajdonosi és teljes személyzeti hozzáállásnak köszönhetően két évtizednyi, minőségi kikapcsolódást biztosító intézmény lett az eredmény. 2008-ban a Kafkabeat kávézó, 2012-ben a Paraba nyitotta meg kapuit. Sok színházi előadás, Paraba Swing (jazz-tánc) Club, fesztiválokon való részvétel, több száz véget nem érő, játékokkal, vetélkedőkkel színezett táncos esemény lett az eredménye a beleadott időnek, energiának és nem utolsó sorban szeretetnek. A dj-k által nyújtott színes zenei paletta most a Királyi Napok Folkfesztivál záró akkordjaként biztosítja a talpalávalót minden táncos lábú látogatónak.

 

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Malom utca 6.