Programkereső

Canarro koncert, vendég: Burján Orsi

Utánozhatatlan hangzásvilág, egyéni stílus, jól ismert dallamok: a Canarro zenekar és Burján Orsi énekesnő koncertezik november 8-án, pénteken 19 órától az Öreghegyi Közösségi Házban.

A régi párizsi kávéházak hangulatát a múlt századi Budapest szalonzenéivel ötvöző estre a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon váltható belépő.

A Canarro magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing köré épül. Különlegességük a Django Reinhardt révén elhíresült stílus és a békebeli magyar szalonzene ötvözete, egy csipetnyi Párizzsal fűszerezve – a zenekar szinte egyedüliként képviseli hazánkban ezt a műfajt. 2023-ban Fonogram díjra jelölték a Fonó kiadásában megjelent New York – Párizs – Budapest című albumukat, amelyet Báró Maszkura, Orbay Lilla és Caussanel Izabella énekesekkel közösen készítettek.

Az öreghegyi koncerten izgalmas zenei utazásban varázsolják elénk a 20-as 30-as évek swing és jazz zenéjét: saját és ismert dallamok szólalnak meg különleges hangzásban, a jazzre jellemző zenei szabadsággal. A zenészekhez ezúttal Burján Orsi énekesnő csatlakozik, aki már régóta vendég a Canarro különlegesebb koncertjein. A kávéházi hangulatot a Pady’s Bistro teremti meg ezen az estén az Öreghegyi Közösségi Házban.

A zenekar tagjai: Lakatos Vilmos (gitár), Szakál Tamás (hegedű, ének), Marosi Zoltán (harmonika), Jakab Viktor (gitár), Soós Márton (bőgő) és Burján Orsolya (ének).

A november 8-i koncertre online a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen pedig az esemény előtt, a helyszínen lehet belépőt váltani, amennyiben elővételben nem kel el minden jegy.

A helyszínen büfé üzemel, az esemény sajtónyilvános.

Online jegyvásárlás »

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.