Programkereső

Mikulás táncház

Az ünnepvárás az Alba Regia Táncegyesületnél is megkezdődik: kézműves foglalkozásokkal, népi gyermekjátszókkal, tánctanítással és zenés, táncos mulatsággal 2023. december 2-án, szombaton Mikulást is vendégül látják.

Az ünnepvárás az Alba Regia Táncegyesületnél is megkezdődik. A Malom utcai Táncházban hónapról hónapra megrendezik hagyományos táncházaikat az alkalmakhoz illő kézműves foglalkozásokkal, népi gyermekjátszókkal, tánctanítással és zenés, táncos mulatsággal: 2023. december 2-án, szombaton Mikulást is vendégül látják.

A családok 17 órától különböző technikákkal elkészíthetik saját karácsonyfadíszüket Pintérné Markovich Marcella vezetésével, 18 órától csatlakozhatnak Bókáné Zemancsek Edithez a népi gyermekjátszón, miközben a legkisebbek a legnagyobb izgalommal várhatják Mikulás érkezését. A meghitt pillanatok lelkes közreműködői az Alba Regia AMI Töpörtyű csoportjának tagjai lesznek.

Az est résztvevői 19.30 órától a Nagyecsedi tánctanítás IV. során tapasztalt oktató segítségével sajátíthatják el a tájegység táncanyagát, majd 20.30 órától Németh Gergő házigazdával és a Galiba zenekarral elkezdődik a táncházi mulatság.

A Mikulás táncház belépőit elővételben az Alba Regia Táncegyesület jegyárusító felületén – https://jegy.artefolk.hu –, a rendezvény napján 16.30 órától a helyszínen vásárolhatják meg 1 200 Ft-os áron.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Malom utca 6.