Programkereső

analog://digital.arte75

Ingyenes
Az Alba Regia Táncegyüttes 75 éves jubileumához érkezett, amit egy egész éven át ünnepelni fog. Az első jubileumi rendezvényük az analog://digital.arte75 című kiállítás.

analog://digital.arte75 – rendhagyó kiállítás nyílik a Táncházban

Az Alba Regia Táncegyüttes számára igazán különleges a 2024-es év: az 1949 óta működő, Európa-díjas, székesfehérvári táncegyüttes 75 éves jubileumához érkezett, amit egy egész éven át ünnepelni fog rengeteg programmal, előadással, meglepetéssel. Az első jubileumi rendezvényük az analog://digital.arte75 című kiállítás lesz, melynek megnyitóját 2024. január 20-án, szombaton 18 órakor tartják a Malom utcai Táncházban.

Majoros Róbert művészeti vezető analog://digital.arte75 című, rendhagyó kiállítása nem klasszikus módon mutatja be az Alba Regia Táncegyüttes elmúlt 75 évét. Olyan pillanatokat, helyzeteket emel ki az együttes életéből, melyek valamiért különlegesek, emlékezetesek, fontosak az ARTE számára. Mindezt a mai kornak megfelelő vizuáltechnikai megoldásokkal, melyben a tradíció és a modernitás harmonikusan egyesül. A múlt és a jelen szépségeit, az együttes fejlődésének mérföldköveit mozdulatokon, táncképeken, táncelemeken keresztül jeleníti meg, 21. századi látásmódot tükrözve.

A felejthetetlen jubileumi időutazás 2024. január 20-án, szombaton 18 órakor kezdődik Székesfehérváron, a Malom utcai Táncházban az analog://digital.arte75 című kiállítás megnyitójával.

Ez a kiállítás így, egyben csak januárban, a megnyitó napján és júniusban, a finisszázson lesz látható, de az ARTE meghirdetett eseményeinek alkalmával részleteiben többször is látható lesz.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Malom utca 6.