Programkereső

Ligetsori piknik

Ingyenes
Operettslágerek a felnőtteknek, interaktív koncert, játékok és kézműves foglalkozások a gyerekeknek – a Ligetsori piknik az egész családnak tartalmas kikapcsolódást kínál április 27-én, szombaton 15 órától a Csónakázó-tó partján. A rendezvény ingyenes.

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola melletti füves területre invitálja a városrész lakóit április utolsó szombatján a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ.

Program:

15.00–16.00  Endrődi Ági és a Fellegjárók gyerekkoncertje

16.15–16.30  Dance Studio Nagy-Kuthy növendékeinek bemutatkozása

16.30–17.30  Váradi Eszter Sára és Keller János operettműsora

17.30–18.00  Táncolj velünk! – az ARTE ARAMI Junior csoportjával

18.00–19.00  Strikers koncert

Egész délután: nyári kalap készítése, ugrálóvár, arcfestés, óriásbuborék-játszó, Prinker ideiglenes tetoválás, Hungarikum Játékpark a Fejér Vármegyei Értéktár közreműködésével

A Ligetsori piknik színpadi műsorát Endrődi Ági és a Fellegjárók zenekar gyermekkoncertje nyitja meg, ahol bizonyára sok apró tappancs perdül majd táncra, és énekel együtt a zenekarral. Az együttes a koncertjeik során útnak indul a Felleghajóval, és az utazás során együtt fedezik fel a természet szépségeit, az évszakokat. Találkoznak állatokkal, madarakat reptetnek, horgásznak, kincseket keresnek, varázsolnak a zene varázslatos erejével – igazi kalandban lesz részük.

A műsor folytatásában, negyed öttől a Dance Studio Nagy-Kuthy balettiskola növendékei mutatják meg tudásukat a nézőknek, fél hattól pedig a fehérváriak nagy kedvencei, Váradi Eszter Sára és Keller János veszik birtokba a színpadot, népszerű operettslágerekkel színesítve a délutánt.

Fél hatkor az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Junior csoportja hívja táncba a jelenlévőket, a csoport Sipos Dániel és Palánki Réka vezetésével működik. A programot hatkor a Strikers koncertje zárja: a zenekar repertoárja szinte bármilyen stílust magában foglal, legyen az rock, pop vagy funky – igazi bulival zárul majd a piknik.

A Ligetsori piknik folyamán lesz lehetőség csónakázásra is a Vitál Club Sportegyesülettel (ez a programelem díjköteles), a kézműveskedni vágyók nyári kalapot készíthetnek, de a klasszikus ugrálóvár-arcfestés-óriásbuborék hármas is várja a gyerekeket. Hungarikum Játékparkkal készül az eseményre a Fejér Vármegyei Értéktár, és a Prinker ideiglenes digitális tetoválást is kipróbálhatják az érdeklődők.

Az esemény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Ligetsor