Programkereső

Dr Piczkó Kati - Szeretetkert

Saját életünkben hajlamosak vagyunk túl sok időt tölteni azzal, hogy ellenállásban vagyunk. Ellenállunk annak, ami éppen van, volt vagy lesz, olyasmivel perlekedve, amin nem tudunk változtatni.

Saját életünkben hajlamosak vagyunk túl sok időt tölteni azzal, hogy ellenállásban vagyunk. Ellenállunk annak, ami éppen van, volt vagy lesz, olyasmivel perlekedve, amin nem tudunk változtatni. Félünk, aggódunk, szorongunk, dühösek, mérgesek vagyunk vagy éppen lelkiismeretfurdalásunk van.
Mindez óhatatlanul hat a kapcsolatainkra is. Miért is történik velünk mindez? Valamennyien hasonló mintákat hozunk otthonról, olyan gondolkodási sémákat, sorskönyvi üzeneteket, amelyekkel szabotáljuk saját boldogságunkat és boldogulásunkat. Az önmagunkhoz fűződő negatív viszony pedig befolyásolja a kapcsolatainkat is.
Ezzel az előadással szeretnénk:
- segíteni a saját korlátozó hiedelmeink felismerésében
- bemutatni azt, hogy hogyan jelenik meg mindez a párkapcsolatban és a hétköznapok során milyen konfliktushelyzetek születnek belőle
- valamint azt is, hogy hogyan tudjuk mindezt átalakítani, tanulni belőle és a kapcsolatban egymásnak tükröt tartva növekedni, fejlődni
Az előadás első fele Dr. Piczkó Katalin, pszichiáter, tréner, coach és egyetemi oktató előadása. Az előadás második fele pedig közös gondolkodásból és improvizációs jelenetekből áll, amelyben Schell Judit és Mészáros Máté segítenek megjeleníteni az ismert, hétköznapi helyzeteket, majd a közönséggel együtt haladunk a felismerések és tanulás útján.
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Jegyet csak online lehet vásárolni.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.