Programkereső

Magyar Tavak Fesztiválja - GÁLAKONCERT

Ha a zene lélekemelő élményét és a természetben való mozgás örömét ötvözzük, abból olyan szabad ég alatti „zeneterápia” születik, amely valódi felüdülést hoz testnek és léleknek.

Ha a zene lélekemelő élményét és a természetben való mozgás örömét ötvözzük, abból olyan szabad ég alatti „zeneterápia” születik, amely valódi felüdülést hoz testnek és léleknek. Nemesen egyszerű gondolat, mégis minden benne van, ami valódi gyógyírt jelent a passzív, ugyanakkor stresszes életmódra és a hangulatromboló, üldögélős bezártságra is, ami korunkban a legtöbbünket jellemez.

Ezzel az egyszerű recepttel indult útjára Debreczeni Ildikó zseniális kezdeményezése „A Természet Operaháza” idén 11 éve a Tisza-tónál. Olyannyira bevált az ötlet, hogy 2021-től a Velencei-tó, 2022-től pedig a Balaton térsége is csatlakozott. Így jöhet létre a Magyar Tavak Fesztiválja, amely a minőségi kultúra, a testmozgás és a természet szépségeinek összekapcsolásával mindent megvalósít, amiért élni érdemes és jó: egészség, művelődés és szépség. 2024-ben a Velencei-tó újra kitárja kapuit a Természet Operaháza előtt.

A rendezvénysorozat június 28-29-én várja a minőségi kultúra kedvelőit a Velencei-tónál.

Információk: https://magyartavakfesztivalja.hu/

 
Jegyár: 6500 Ft
Jegyek hamarosan elérhetők a jegy.hu oldalon.
Jegy előregisztráció:
info@csajaghylauraszinpad.hu

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Kápolnásnyék, Vörösmarty utca 31