Programkereső

Fehérvár FC - Sumqayit FK

A Vidi július 31-én 19 órától a Sumqayit FK-t fogadja a Sóstói Stadionban. Belépőt online, a VidiShopban, a Vidi Múzeumban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában is lehet váltani.

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adnotok a neveteket, valamint születési helyeteket és a születési időtöket is. Kérjük, fokozottan figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizni fogja. Megkérünk benneteket arra is, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál!

Amennyiben rendelkezel 2024-es tavaszi bérlettel, július 24-ig a bérletes helyedre is megveheted a belépőjegyedet személyesen, a bérlet felmutatása mellett. Ez idő alatt a többi helyre bárki vásárolhat jegyet, majd július 25-től a felszabadult bérletes helyekre is elindítjuk a jegyértékesítést minden szurkolónk számára.

Az UEFA mérkőzésrendezési előírásainak következtében az A1-es és az A3-as szektor bizonyos helyeire nem értékesíthetők belépők, így egyes, 2024-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink erre a mérkőzésre nem tudnak majd a megszokott helyükre belépőt váltani. Természetesen az érintett szektorok többi helyére, illetve a stadion más szektoraikba meg tudják majd vásárolni jegyüket.

Érdemes megőrizni jegyeiteket! Továbbjutás esetén a második selejtezőkörre belépőt váltó szurkolóinknak lehetőségük lesz, hogy a harmadik selejtezőkörre ugyanarra a helyre váltsák meg belépőiket.

VidiShop nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Sóstói Stadion, VidiShop (Csíkvári út 10.)

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.