Programkereső

Vigyél a holdra

Mindenki a sikeres holdra szállás miatt izgul: a NASA tudja, hogy előbb kell amerikai űrhajósnak feljutnia, mint szovjetnek. Az Apollo-missziót azonban kudarcok, balszerencse és szerencsétlenségek kísérik, és az űrügynökség hírneve zuhanórepülésbe kezd.

Fly Me to the Moon
2024

Szereplők Scarlett Johansson, Woody Harrelson, Channing Tatum, Peter Jacobson
Rendező Greg Berlanti
Premier 2024. július 11.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 12 perc

Mindenki a sikeres holdra szállás miatt izgul. A NASA tudja, hogy előbb kell amerikai űrhajósnak feljutnia, mint szovjetnek, mindent el is követ az ügy érdekében, a legjobb vadászpilótáit képezte ki asztronautának, a legnagyobb tudósok dolgoznak az ügyön, az Apollo 11-et mégsem lehet még elindítani. A közvélemény pedig egyre elégedetlenebb.

A megoldás? Egy marketinges. Kelly Jones (Scarlett Johansson) nem ért az űrrepüléshez, de abban nagyon jó, hogy eladjon dolgokat. Jön, és mindent átalakít. Megszépít, megkomponál, hazudik és mellébeszél. Tökéletes ember a feladatra. De vele is van két baj. Az egyik, hogy azt még ő is soknak érzi, hogy lenn a földön, színészekkel filmezzék le a sikeres holdra szállást. A másik, hogy nagyon szép. És az egyik űrhajósjelölt, Cole Davis (Channing Tatum) nemcsak az égi testek iránt érdeklődik.

Két csodás színész, Scarlett Johansson és Channing Tatum nagy találkozása a film, ami játékosan, sok humorral és némi szerelemmel kelti életre a régi gyanút: talán még nem is járt ember a holdon, és az egész csak átverés.


-= Hasznos információk a július 26-i kertmozis vetítéshez =-

• A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpada fedett, ezért esőnap nincs.

• A nézőteret 20.30-kor nyitjuk.

• Nézőink számára korlátozott számban párnát és plédet is tudunk biztosítani, de kérjük, amennyiben erre igényük van, lehetőség szerint hozzanak magukkal.

• A helyszínen büfé működik.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Előadás előtt a helyszínen

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.