Programkereső

Székesfehérvári 3 x CACIB KUTYAKIÁLLÍTÁS

A 2024. augusztus 23-25. között Agárdon megrendezésre kerülő CACIB kutyakiállításon több mint 1000 kutya vár. Izgalmas versenyek, mentő- és agility bemutatók, programok várják a látogatókat.

A MEOE Fehérvári szervezetének nagyszabású CACIB kutyakiállítása, amely 2024. augusztus 23-25. között kerül megrendezésre Agárdon, a szabadstrandon. Ez a háromnapos esemény különleges alkalom minden kutyarajongó számára, ahol a legszebb és legtehetségesebb kutyák mérik össze tudásukat és szépségüket.

A kiállításon több mint 1000 kutya vesz részt, különböző fajták képviselői. Bemutatók, versenyek és izgalmas programok várják a látogatókat. Kiemelt programjaink közé tartozik a mentőkutyás bemutató, az agility versenyek, valamint a Duna Dog Center Kutyaiskola speciális bemutatói, ahol az ügyesség és a kutya-gazdi kapcsolat kerül a középpontba.

A rendezvény során különféle interaktív programok is várnak benneteket, amelyek révén még közelebbről ismerhetitek meg a kutyás világ szépségeit. Ne hagyjátok ki az örökbefogadási lehetőséget sem, ahol új családtagra találhattok!

Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy együtt ünnepeljük a kutyák sokszínűségét és varázsát egy csodálatos vízparti környezetben!

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Agárd, Varsa utca 6