Programkereső

Szépkorúak szerdája: Balhé a Riviérán

Van olyan titok, amit a sírba viszünk magunkkal, de ez a történet nem olyanról szól: François számára 50 év házasság után derül ki, hogy felesége 40 évvel ezelőtt megcsalta. A Balhé a Riviérán című francia vígjátékot tűzi a Szépkorúak szerdája műsorára a Barátság mozi november 6-án, szerdán 15 órakor.

Az előadásra a nyugdíjas közönség kedvezményes áron válthat belépőt a mozi honlapján és október 3-tól a pénztárban is.

François Marsault egy nyugdíjba vonult katona, akinek rossz természetét csak felesége, Annie képes elviselni. A tekintélyelvű és megalkuvást nem ismerő férfi vasököllel uralkodik a családján. Amikor rájön, hogy nagyra becsült felesége 40 évvel ezelőtt megcsalta, egyetlen megoldást lát: hogy beadja a válókeresetet és szembesítse a volt szeretőt, aki most Nizzában él. De vajon 73 évesen, 50 év házasság után tényleg ez a megfelelő reakció? Ez a lépés nem kockáztatja az amúgy is törékeny családi egyensúly felborulását?

A Szépkorúak szerdája 2019-es indulása óta népszerű az idősebb korosztályhoz tartozó mozilátogatók körében. A Barátság mozi minden alkalommal igyekszik olyan filmet műsorra tűzni ezeken a vetítéseken, amelyek igényt tarthatnak a szépkorú nézők figyelmére. A vetítésekre a nyugdíjasok 800 forintért válthatnak jegyet a mozi honlapján – és október 3-tól a pénztárban –, a délutáni előadásokra a fiatalabbakat is várják, ők teljes áron vásárolhatnak belépőt a filmekre.

 
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Okt 07. 20:00

Január 2.

Okt 03. 17:30

Megalopolisz

Okt 03. 20:00

Lepattanó

Okt 18. 18:00

És mi van Tomival?

Okt 05. 16:00

Vakarcs

Okt 04. 18:00

Lottóőrültek