Programkereső

Szeretetbe kapaszkodva! – játékra hívja a házaspárokat a SZÉNA Egyesület

Ingyenes
Tizenhatodik alkalommal rendezik meg hazánkban a Házasság hete rendezvénysorozatot február 12. és 19. között, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület két pályázatot is meghirdetett a házaspároknak, melyen értékes nyeremények találnak gazdára.

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

A szervezet - a Házasság hetéhez kapcsolódóan - két pályázatot hirdetett meg házaspárok számára.  

  • A „Hívd randira házastársadat!” elnevezésű pályázat keretében azt kérik a résztvevőktől, hogy január 23. és február 12. között töltsenek el kettesben egy kis időt és a randevún készítsenek egy közös képet is. Azok a házaspárok, akik teljesítik a feladatot és a fotót feltöltik a www.szena.hu honlapon elérhető űrlapon keresztül, azok részt vesznek egy sorsoláson, ahol 20.000 Ft értékű éttermi utalványt nyerhetnek.
  • „A jó házasság titka” című pályázati felhívás keretében azt várják a résztvevőktől, hogy írják le megismerkedésük történetét és mondják el, hogy szerintük mi a jó házasság titka. Ezt szintén egy űrlapon keresztül tehetik meg a résztvevők, mely ugyancsak az egyesület honlapján érhető el. A résztvevők között egy ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

A jelentkezéseket 2023. február 12. (vasárnap) 24 óráig várják. A sorsolásra és az eredményhirdetésre a Házasság Hetében kerül majd sor, a nyerteseket pedig telefonon értesítik legkésőbb 2023. február 22-ig.


Jelen pályázati felhívások célja felhívni a figyelmet a kettesben töltött, minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. A játék célja emellett az, hogy a párok felidézzék, megismételjék hajdani találkozásaikat, ezzel is erősítve kapcsolatukat.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rákóczi utca 25.