Miként igazodhatunk ki a táplálkozási szokások, tanácsok útvesztőjében? Hogyan tehetjük értékessé és változatossá az étrendünket? Tiltások és divatos étrendek között, miként lehet apró és megvalósítható lépésekkel tudatosabbá tenni az étkezésünket?
Szabó Adrienn dietetikus, a SOTE Transzplantációs és Gasztoenterológiai Klinika táplálkozási szakértője, a Magyar superfood könyv szerzője már rengeteg kérdésünkre válaszolt, de maradt még bőven olyan téma, bizonytalanság, tévhit, amit nem érintettünk.
Most ismét kérdezhetitek őt az étkezéssel kapcsolatban 2024. október 14-én a Már Vártalakban.
Időpont: 2024. október 15. (kedd) 18.30 óra
Helyszín: Már Vártalak
Belépő: 4000,- Ft/fő, amit A könyvesben tudsz megvásárolni.
Cím: Székesfehérvár, Király sor 66