Programkereső

Minden oldalról. Női problémákról Nőknek

Egyre elterjedtebbek a nők körében a hormonális problémákból fakadó betegségek. Mivel mindegyikben van valami közös, ezért úgy döntöttünk, megragadjuk az alkalmat és körbejárjuk a közös jellemzőket, illetve közös megoldásokat. Szertetettel várunk!

Manapság egyre elterjedtebbek a nők körében a hormonális problémákból fakadó betegségek. Mivel mindegyikben van valami közös, így mi hárman úgy döntöttünk, hogy megragadjuk az alkalmat és körbejárjuk veletek ezeket a közös jellemzőket, illetve közös megoldásokat egy esemény keretein belül. Ki is az a Mi?

Hogy bennünk mi a közös? Mindhárman megküzdöttünk női betegségekkel, aminek a következtében elkezdtünk utánajárni a lehetséges befolyásoló tényezőknek. Ezért úgy gondoltuk, hogy megosztjuk veletek tapasztalatainkat és ismereteinket ezzel kapcsolatban. Miért lett az esemény neve a Minden oldalról? Tapasztalataink alapján, akkor hatásos a gyógyulás, ha Minden oldalról megtámogatjuk. Arra jutottunk, hogy elengedhetetlen a táplálkozásra való odafigyelés, a hormonális működés megtámogatása, a felgyülemlett lelki sérelmek, terhek oldása, a mikrokeringés javítása és a mozgás. Előadásunkon olyan hasznos tudásanyagot fogunk átadni, ami segít:

  • eligazodni,
  • továbblépni, ha megrekedtél,
  • hogy tudatos, felelős döntést tudj hozni a testeddel, női egészségeddel kapcsolatban.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.