Programkereső

Csong An Szunim Székesfehérváron

Dharma-beszédek igazi értéke a hallgatóság és a tanító között kialakuló spontán, de szoros kapcsolatban rejlik, amikor a feladott kérdésekre a tanító tükör-tiszta tudattal válaszol, és bemutatja az intuíció és a helyes működés gyakorlatát.

A Dharma-beszédek igazi értéke a hallgatóság és a tanító között kialakuló spontán, de szoros kapcsolatban rejlik, amikor a feladott kérdésekre a tanító tükör-tiszta tudattal válaszol, és gyakorlatban mutatja be az intuíció és a helyes működés gyakorlatát.

Csong An Sunim zen mester dharma-beszédet tart Székesfehérváron 2024. március 5-én 18 órai kezdettel a Köfém Művelődési Házban [Székesfehérvár, Verseci utca 1-15.] (kapunyitás fél órával előtte).

Regisztráció nincs, viszont kérünk mindenkit, hogy kezdés előtt legkésőbb 10 perccel érkezzen meg a helyszínre, hogy pontosan kezdhessünk!

Az eseménynek fix díja nincs. Ajánlott minimális adomány 2500 forint, ezen felül örömmel elfogadunk további adományokat is, amelyek a dharma-beszéd költségeinek levonása után az Eredeti Fény Zen Templom működését és fejlesztését szolgálják. A felajánlott adományokkal a templom és a közösség működését támogatod.

Hálásan köszönjük!

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Verseci utca 1-15