Programkereső

Tehetségedukáció a gyakorlatban, valamint a művészeti nevelés egészségvédelmi hatása

Ingyenes
Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a zenei nevelés kulisszái mögé bepillantó rendezvényünkre, melyet számos egyéb programelem gazdagít. A hegedű szakos gyerekek szereplését követően törekszünk a nézőket is bevonni az alkotás folyamatába.

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne bepillantást nyerni a zenetanítás/ művészeti nevelés gyakorlati részébe. A Tücsökzenekar és több kis hegedűs szakos gyermek izgatottan várja a nyilvános zongorás próbáját Vajda Zsuzsa néni és Anna néni vezetésével. A próbát a pódiumon való fellépés követi. 

 A koncert után tanáruk, Bergerné Szőnyi Anna tart rövid összefoglalót a művészeti nevelés lelkünk egészségére gyakorolt hatásáról.. Az előadást ritmushangszereken történő szabad improvizáció, zenehallgatás, alkotás követ. Szeretettel bíztatunk mindenkit, hogy bátran ragadjon kézbe hangszert és zenéljen velünk közösen! 

A programunk a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő, a Nemzeti Tehetség Program, a Szent István Művelődési Ház, valamint a Székesfehérvári hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola támogatásával valósul meg. Hálásan köszönjük a segítségüket!

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.