Programkereső

A TeleÉlettel arculatot vált

  • 2019.04.01.

Kedves Olvasóink! Szeretnénk ezúton is megköszönni, hogy kedvelitek és hűen olvassátok oldalunkat. Reméljük, a  mai hivatalos bejelentésünk után még inkább így lesz! Hosszas vizsgálódás és önképzés után azt vettük észre, hogy a programajánlóinkat csak tizenhét-ezren olvassátok, de nekünk nem titkolt vágyunk, hogy a kedvelőink száma egy hónapon belül legalább duplájára nőjön.

Kutatócsapatot állítottunk fel, akik több hónapon át dolgoztak azért, hogy rájöjjünk: az étel fotók és receptajánlók még mindig a legvonzóbbak. Emiatt úgy határoztunk, hogy felhagyunk a programokkal és mától ételekkel állunk elő. Hozunk majd nektek fotókat, recepteket és főzési tippeket. Hogy milyen irányt veszünk pontosan? Még nem tudjuk! Lehet, hogy a székesfehérvári éttermekkel foglalkozunk majd, de az is lehet, hogy egészséges táplálkozáshoz adunk tanácsokat. Meglátjuk. Egy biztos: nem kell sietnünk! Még az is lehet, hogy egyszerűen csak megkérdezzük szövegírónkat, hogy mihez van éppen kedve…

Egy azonban biztos: arra buzdítunk benneteket, hogy mutassátok meg, mit esztek. Küldjetek nekünk fotókat a mai ebédetekről, reggelitekről, recepteket, videókat. Ez lesz a mi nagy fehérvári gasztro felmérésünk!

Hogy jutottunk el idáig?

A napokban az egyik olvasónk küldött egy fotót, Székesfehérvár TeleÉtellel felirattal. Köszönjük neki az ötletet. Nélküle még mindig a programokat akarnánk ajánlgatni nektek. Ő adta meg nekünk a tortára a habot és a habra a cseresznyemagot. Ja, nem. A cseresznyét! Vagy valami ilyesmi. Szóval, megadta a löketet, mi pedig hálásak vagyunk, mert irányt mutatott, hogy valami egészen mást kell csinálnunk.

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen mégiscsak április elseje van, drága olvasóink! Ez a nap pedig köztudottan a bolondozásoké. Sejtjük, hogy elsőre is tudtad, de azért most színt vallunk, mert akit ma megbolondítanak, az lesz az április bolondja! Nevess velünk, mert nevetni jó! Ja, és egyél, mert enni is jó!